nlc.hu
Szabadidő

Hollywoodi hírességek a Rosenstein étteremben

Kiderült, mit evett Willem Dafoe és Mark Ruffalo Rosensteinéknél

Egyikük nem eszik húst, annyit elmondunk előre.

A Rosenstein évtizedek óta megbízható márkanév a hazai vendéglátásban, Rosenstein Tiborral és fiával, Robival az nlc is készített nagyinterjút három éve. A cikkből kiderült, hogy már rengeteg hollywoodi sztár járt náluk Robert de Nirótól Steven Spielbergig, Robi Instagramján pedig egyszer csak megjelent egy kép, melyen édesapja a Magyarországon forgató Mark Ruffalóval és Willem Dafoe-val mosolyog a kamerába. 

Robi a Blikknek mesélte el, hogy mit evett a két hollywoodi híresség, akik a Poor Things című filmet készítik hazánkban. 

„Nagyon kedvesek voltak. Willem és Mark most voltak nálunk először, de mondták, hogy nagyon jól érezték magukat és még biztosan visszatérnek, ha itt forgatnak. A stáb többi tagja viszont visszatérő vendég – mondta Robi, és hozzátettem, hogy hogy édesapja egy-egy üveg házi pálinkát és a saját szakácskönyvüket ajándékozta a vendégeiknek. – Kibontották a kóser, házi szilvapálinkát és elkezdtek italozni belőle az asztalnál. Dafoe egy tál halászlevet rendelt, utána pedig töltött padlizsánt kért. Megtudtuk, hogy nagyon figyel az egészségére, ezért diétás ételt választott, salátát és friss rókagombát is evett még. Ruffalo pedig libacombot rendelt.”

Kiderült, mit evett Willem Dafoe és Mark Ruffalo Rosensteinéknél

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top