nlc.hu
Aktuális

Indul a József körút Blahát érintő szakaszának felújítása

Budapestiek, figyelem! Indul a József körút Blahát érintő szakaszának felújítása

Forgalmi korlátozások lesznek pár napig.

A Blaha Lujza tér rekonstrukciójának részeként csütörtökön elkezdődik a József körút Rákóczi tér felé vezető oldalának felújítása – közölte a Budapesti Közlekedési Központ szerdán az MTI-vel.

Blaha Lujza tér felújítási munkálatai

Indul a József körút Blahát érintő szakaszának felújítása (MTI/MTVA)

A Rákóczi út és a Népszínház utca közötti szakaszon várhatóan tíz napig tartanak a kisebb forgalomkorlátozással járó munkák.

A felújítás során felmarják a régi, elhasznált útburkolatot, majd kiépítik a vízelvezető sávot, végül új kopóréteget kap az útszakasz. A friss burkolati jeleket a tervek szerint augusztus közepén festik fel – írták.

Hozzátették, hogy szombaton a Rákóczi út gyalogátkelőhellyel érintett járdaszigetén is végeznek apróbb munkát, amely miatt az érintett szakaszon a belső sávokat 2-3 órára lezárják.

Egyre inkább körvonalazódik a ligetes-fás találkozóhelyként újjászülető Blaha Lujza tér alakja, és a térbútorok kihelyezésének előkészítő munkái is elkezdődtek már – közölték.

(MTI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top