nlc.hu
Aktuális

A Tehetség első látásra 2. adásának győztes párosa

Több millió forinttal távozott a stúdióból a Tehetség első látásra versenyzője

Levy és segítőtársa, Hargitai Bea az utolsó körben is tökéletesen tippeltek.

Folytatódott vasárnap este az ország legjátékosabb showműsora, a Tehetség első látásra, ahol több milliós nyeremények találnak gazdára. Hargitai Bea és Manuel segített ezen a héten kitalálni a civil versenyzőknek, hogy ki mit tudhat. A tehetségek közül láthattunk szikramágust, freestyle görkorist, gyorsöltözőt, zongoristát, cheerleadert, jojóst, gumiembert és drótkötélbiciklist is.

Tehetség első látásra

A Tehetség első látásra 2. adásának győztes párosa: Hargitai Bea és Levy – Fotó: Sajtóklub

Az első adás több mint 8 milliós nyereménye után a második adásban több mint 5 és fél milliót vihetett haza Levy, Hargitai Bea párja. Az Álarcos énekes egykori Alien-je, majd Nyomozója sikerrel vette az új “nyomozati” feladatát, Manuel és párja, Piroska ezúttal pénzösszeg nélkül távoztak a stúdióból.

A fináléban Hargitai Beáéknak a cheerleader személyét kellett kitalálniuk, amit sikerrel vettek, így az egyébként külföldön élő Levy pontosan 5 millió 712 ezer és 500 forinttal lett gazdagabb, amit nászútra és egy autó vásárlására szeretne fordítani.

A következő adásban újabb két híresség és két civil játékos próbálja majd kitalálni, hogy ki mit tudhat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top