nlc.hu
Aktuális
Cinthya Dictator Las Vegas-ról

Cinthya Dictator: „Las Vegas minden, amivel én nem tudok azonosulni”

Sok helyre eljutott az Egyesült Államokban, Las Vegas kevésbé tetszett neki.

Cinthya Dictator nemrég ért haza Amerikából: több héten át járta az országot a párjával és a barátaival. A szuper élmények mellett egy sorsfordító dolog is történt vele, eljegyezte a szerelme, Molnár Tamás. Cinthya igyekezett minél több élményt megosztani a követőivel, így Las Vegasszal kapcsolatban is leírta a véleményét.

Cinthya Dictator

Fotó: Facebook

„Las Vegas minden, amivel én nem tudok azonosulni. Számomra nyomasztó és gátlástalan hely, ami az utolsót is kicsavarja a látogatóiból. Ez az én véleményem. Nyilván gondolhatja mindenki másképp. Minden morális ellentétem ellenére szerencsésnek érem magam, hogy eljuthattam ide is” – írta a híres Las Vegas feliratnál készült fotó mellé. A kép alatt sok komment összegyűlt, az egyik hozzászóló megkérte, hogy fejtse ki a véleményét. 

„Ahogy elnéztem a közönséget a kaszinókban… (nem a turistákra gondolok) Inkább azokra az emberekre, akik otthagyják az életüket, a lelküket. Megnyomorodott amerikaiak. Alapvetően a fogyasztásra sarkallásnak ezen szintje is már nehezen megy le a torkomon. Azok az elhasznált fiatal lányok az utcasarkokon bugyiban kínálkoznak… számomra nagyon, nagyon szomorú látvány volt. És a teli pofával rötyögő gazdag turisták, akik megérkeztek Szodomára vagy éppen Gomorára és a kéjtől nem látnak, alkoholtól és vagy kokaintól fűtve … csak a pénz és az élvezet. Minden és mindenki megvehető. Nyilván két szélsőséges pólust említettem itt. Ami mélyre hatolt bennem… Az egyszerű bámészkodókat kivettem a kalapból, amilyen pl. én is voltam és gyanítom, te is és oly sokan…” – írta válaszként a sztárfotós.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top