nlc.hu
Aktuális

Schumacher Vandát nem érdekli a magyar problémák

Schumacher Vanda: „Nem érdekel a rezsi, nem érdekel a magyar szarság”

Szerinte ő nem illik bele a magyar kispolgári életbe.

Schumacher Vanda mostanában leginkább utazási élményeivel és különös fogadásaival került be a reggeli műsorokba. 

Schumacher Vanda

Schumacher Vanda (Fotó: Instagram)

A színésznőtől éppen ezért rengetegen kérdezik, miből telik rá, hogy folyamatosan járja a világot, és olyanokat tegyen, hogy például egy svájci klinikán chipet ültet a kezébe. Vanda most a közösségi oldalán reagált, és bár még mindig nem mondta el, honnan van pénze, azt elárulta, miért utazik ennyit.

„Kevesen tudják de nemrégiben elvesztettem valaki nagyon fontosat. Szüntelen keresem azt a valamit, ami ennek a helyét betölti, az időmet és a gondolataimat lefoglalja. Az utazós postok nem flexelés és menőzés, ha az lenne, nem ilyen kontextusban tálalnám, ahogy most. Azért sztorizom és posztolok, mert engem ez boldoggá tesz.  Amikor nem utaztam, nagyon tudtam inspirálódni más utazó vloggerek, bloggerek, felfedezők, bárki más életéből, aki hajlandó volt kilépni a kertkapun és a komfortzónáját maga mögött hagyva elindult. Szeretem a mai napig azokat az embereket, akik azt éreztetik velem, hogy mindig van jobb, az élet szép és nem az az egyetlen szürke magyar kispolgári élet van, amibe én sosem illettem bele. Az élet egy rohadt nagy kaland és nem vagyok képes csak túlélni. Mindenkinek van egy vesszőparipája az életében, az enyém pedig az, hogy érezni akarom, hogy élek, hogy boldog vagyok minden egyes percben, mert egy nap vége lesz és nem akarom elpazarolni az életemet. Nem érdekel a rezsi , nem érdekel a magyar szarság, ha majd nem lesz, eszek száraz kenyeret vagy szőlőt csenek a badacsonyi hegyről vagy bánom is én, de most megyek, mert mennem kell felfedezni a világot” – írja a posztjában a színésznő. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top