nlc.hu
Szabadidő

Schumacher Vanda az utazásokról.

Szabó Zsófi rákérdezett, hogy Schumacher Vandának miből telik a luxusutakra

Az RTL Klub tévése alig van itthon.

Az RTL Klub Reggeli vendége volt Schumacher Vanda, aki többek között arról is mesélt, hogy miért döntött úgy, hogy chipet rakat a kezébe.

„Be lesz téve egy chip ide a kezembe, ami külföldön eléggé elterjedt, Magyarországon eddig három embernek van ilyen, én leszek a negyedik. Nem nyomkövető, hanem egy olyan chip, ami össze van kapcsolva egy applikációval, amivel így tudsz majd fizetni, ki tudod nyitni a kocsidat, lámpát kapcsolgatni, csomó minden ilyen” – mondta a műsorban Vanda, aki korábban a BeleValóVilágot vezette, de szerepelt az Éjjel-nappal Budapestben és a Hotel Margaretben is.

Szabó Zsófi Schumacher Vanda

Fotó: RTL

A tévés alig van itthon az utóbbi hónapokban, Szabó Zsófi ezért rákérdezett, hogy miből telik neki ezekre az utazásokra. „Az is nagyon benne van. Illetve, tudod, ez kicsit olyan, hogy ha olyan emberekkel veszed magad körbe, akiknek ez az életstílusa, nem lehetsz te az egyetlen, aki azt mondja: hát most inkább nem… hanem miért ne, vágjunk bele!” – mondta, majd elárulta, saját maga finanszírozza a kiruccanásokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top