nlc.hu
Aktuális

H. Zoltán tagadja a drogkereskedelmet

Elismerte a drogfogyasztást, a drogkereskedelmet viszont tagadja H. Zoltán

A divattervező fellebbezett a letartóztatást elrendelő végzés ellen.

A fogyasztást elismerte, a kábítószerrel való kereskedést azonban tagadta a kihallgatása során H. Zoltán divattervező, akit vasárnap tartóztattak le drogkereskedelem gyanúja miatt – tudta meg a 24.hu.

Megbilincselnek valakit.

Képünk csupán illusztráció. (Fotó: Pixabay)

Ahogy arról korábban az nlc is beszámolt, október 21-én rendőrök csaptak le a jól ismert divattervezőre, H. Zoltánra, és vasárnap el is rendelték a letartóztatását. Ennek oka, hogy a lakását átkutatva jelentős mennyiségű kábítószergyanús anyagra leltek. Az információt több, egymástól független forrás is megerősítette a Magyar Hangnak

Az üggyel kapcsolatban később a rendőrség is közleményt adott ki, melyből kiderült, hogy a BRFK nyomozói két férfit fogtak el a IV. és a XIII. kerületben október 21-én, egyiküknél összesen körülbelül 100 gramm marihuánát és 16 gramm kokaingyanús port, a másik férfinál körülbelül 85 gramm növényi törmeléket, valamint 1 gramm port, az elsődleges adatok szerint kokaint találtak. A kábítószer-kereskedelem büntetési tétele ennél a mennyiségnél kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés.

A rendőrség mindkét gyanúsítottat őrizetbe vette, de csak a divattervezőt tartóztatták le kettejük közül, F. Józsefet nem. A 24.hu úgy tudja, hogy H. Zoltán fellebbezett a letartóztatást elrendelő végzés ellen, így az nem végleges.

A Magyar Hang azt írt, az érintettek befolyásolásának veszélye miatt tartják bent H. Zoltánt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top