nlc.hu
Aktuális

A vonaton felejtette a kislányát az apuka

A vonaton felejtette a kislányát az apuka

Leszállt a vonatról egy Dunaszerdahely melletti állomáson, és csak azután jött rá, hogy a kislánya fent maradt, hogy már elment a vonat.

Szülők régóta visszatérő rémálma, hogy ők már leszálltak a buszról/vonatról/villamosról/metróról, de a gyerek valamiért fent ragadt, és a tömegközlekedési eszköz úgy indul el, hogy a gyerkőc egyedül marad. Igazi pánikhelyzet ez, amiben nagyon nehéz higgadtan, megfontoltan reagálni. Pontosan ez történt meg most egy férfival, aki Pozsony és Dunaszerdahely között utazott Szlovákiában, és az annamajori vasútállomáson leszállva későn vette csak észre, hogy a lánya a vonaton maradt – írja az Új Szó.

Vasútállomás

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

Azonnal értesítette a rendőrséget, akik felvették a kapcsolatot a vasúti dolgozókkal. Ők gyorsan cselekedtek és megtalálták a kislányt a vonaton, majd elkísérték őt a diósförgepatonyi vasútállomásra, ahol a váltókezelő irodájában várhatta meg, míg kiértek érte a rendőrök. A rendőrök aztán elfuvarozták a lányt Annamajorba, ahol az édesapja várta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top