nlc.hu
Aktuális

Kirabolták a férfit, aki éjjel ment háromszáz okostelefont vásárolni

Éjjel ment háromszáz okostelefont vásárolni, az üzletből kilépve ki is rabolták

A rendőrség a lakosság segítségét kéri az ügy felgöngyölítésében.

Egy New York-i férfit, aki 300 iPhone-t vásárolt az Apple egyik nagyobb üzletében, pillanatokkal azután kiraboltak, hogy kisétált onnan, és az autója felé tartott. A férfitól összesen 125 okostelefont tulajdonítottak el körülbelül 95 000 dollár (kb. 37 millió forint) értékben.

A New York-i rendőrség közleménye szerint a 27 éves férfi rendszeresen nagy mennyiségben vásárolt ebben az üzletben telefonokat, hogy azokat tovább értékesítse, de az rejtély, hogy erre most miért hajnali kettő körül kerített sort. Az viszont valószínűsíthető, hogy a rablók már egy ideje figyelték őt, de az ügyben még folyik a nyomozás, a hatóságok arra kérnek mindenkit, aki bármilyen információval rendelkezik, hogy jelentkezzen.

Okostelefonokat tart az égbe egy férfi

Fotó: Pexels

Az Apple Store az Ötödik sugárúton a nap 24 órájában nyitva van, és a hírek szerint éppen akkoriban zajlott a Black Friday kiárusítás, amiről a tettesek is tudhattak.

(via Oddity Central)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top