nlc.hu
Aktuális

Rengeteget bukott az angol válogatott kiesésével

Az angol válogatott a világbajnokságot bukta, egy szurkoló pedig irtó sok pénzt veszített miattuk

Meg akart gazdagodni, oltári bukás lett a vége.
Angol szurkolók

Anglia 2–1-re kikapott a címvédő franciáktól a labdarúgó-vb negyeddöntőjében, így számukra véget is ért a katari kaland. A nemzetisport.hu vette észre, hogy egy ír portál arról számolt be, hogy egy dorseti férfi óriási veszteséget kénytelen elkönyvelni az angolok búcsúja miatt, ugyanis 18 ezer olyan pólót vásárolt, melyeken az állt: Anglia világbajnok, 2022.

Karl Baxtert, a Wholesale Clearance UK ügyvezető igazgatója abban bízott, hogy a pólókat majd busás haszonnal továbbadhatja az angol válogatott győzelmét követően. 

Az Independent azt írja, Baxter 29.99 fontért szerette volna árulni a felsőket, de az angolok kiesésével akciós áron kell kínálnia, hogy mielőbb megszabadulhasson tőlük.

„Teljesen kiborultam, hogy Anglia kiesett a világbajnokságról” – vallotta be őszintén egy sajtóközleményben Baxter, aki elszántan hitt benne, hogy az angolok megnyerik a vb-t.

Amolyan mentő ötletként most arra kéri az angol szurkolókat, vegyenek a mezekből és tegyék el azokat emlékbe, így nem fog a feledés homályába merülni, milyen jól játszott Gareth Southgate csapata.

„Bár nem nyertek, az én szememben mindig nyertesek” – tette hozzá végül a pórul járt Baxter.

Nyitókép: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top