nlc.hu
Aktuális

Baleset a Pesterzsébeti Technikumban

Tornaóra közben egy fémállvány borult két diáklányra a Pesterzsébeti Technikumban, súlyosan megsérültek

Egy fémállvány borult a lányokra, akiket többszörös törésekkel szállítottak kórházba.
Iskola tornaterme

Egy ismerősük azt mondta az RTL Híradónak, hogy meg is kellett őket műteni a testnevelésórán történt baleset után. A múlt kedden történt baleset ügyében a rendőrség nyomoz, gyanúsított egyelőre nincs.

Nem sokkal reggel 8 óra után dőlt rá egy fémállvány a két 15 éves lányra, akik tornaórán vettek részt. Mindketten súlyosan megsérültek, a helyszínről mentő szállította őket kórházba. A Híradónak nyilatkozó ismerősük azt mondta, tudomása szerint egyikük koponya-, combcsont és bokatörést szenvedett, a másiknak eltört a lába. Mindkettőjüket megműtötték, jelenleg mankóval, járókerettel tudnak közlekedni.

A szüleik nem tudják, mikor engedik ki őket a kórházból, bíznak benne, hogy karácsonyra már otthon lehetnek. Az biztos, hogy hosszú rehabilitáció vár rájuk.

A gyerekekre borult fémállványt rendszeresen használják az iskolában, erről cserélik az égőket, nyitják az ablakokat. Hogy pontosan mi okozta a balesetet, egyelőre nem derült ki, az RTL információi szerint senki sem ért hozzá vagy mozgatta meg az állványt. A rendőrség nyomozást indított az ügyben, de gyanúsított nincs.

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top