nlc.hu
Mindennapok

Tömösközi Kata balesete

Karcolás nélkül megúszta a horrorbalesetet Kata

Tömösközi Kata második szülinapjaként tekint a novemberi dátumra, amikor csodával határos módon sértetlenül megúszott egy borzalmas balesetet.
Kamion baleset

Kata vétlen sofőrként szenvedett balesetet, autójába hátulról rohant bele egy kamion, ami úgy összeroncsolta a járművét, hogy a tűzoltók csaknem egy órán át küzdöttek azért, hogy kiszabadítsák.

A Blikk cikkében az áll, hogy a fizika törvényei szerint a kamion alá préselődött autóban nem maradhatott volna életben a sofőr, csodával határos módon Kata mégis karcolás nélkül úszta meg az ütközést. Nem is csoda, hogy második szülinapjaként tekint november 16-ára!

Szolnokon, a Tiszán átívelő Szent István hídon forgalmi okok miatt vesztegelt egy kamion, majd mögötte az autójával szabályosan érkező Tömösközi Kata is megállt. „Időben észleltem az akadályt, biztonságosan sikerült megállnom mögötte. A lassítás és megállás pillanatában még nem jött mögöttem senki, ám ahogy belenéztem a visszapillantóba, már láttam, az utánam érkező kamion sofőrje nem figyel, belém fog jönni. Egy másodperc alatt történt minden. Nem volt fékcsikorgás, nem volt semmi. Becsuktam a szemem, azt éreztem, hogy számomra ennyi volt az élet, ezt nem élem túl” – idézte fel Kata.

Autóját a vétkes sofőr beszorította a másik kamion alá, a helyszínre érkező tűzoltók és mentősök szinte biztosak voltak benne, hogy nem élte túl a balesetet, amit végül egy apró fejsérüléssel megúszott.

„Nem haragszom az életemet veszélyeztető sofőrre, csak nehéz felfogni, hogy a mai napig nem jelentkezett nálam, a helyszínen sem jött oda hozzám. Elfogadom, hogy esetleg sokkot kapott, de eltelt már annyi idő, hogy ezt feldolgozza. Sokáig azt sem tudtam, kicsoda, kérelmet kellett írnom a rendőrségnek, hogy megkaphassam az adatait a biztosítási kártérítéshez. Az én lelkem biztos nem nyugodott volna meg addig, amíg nem tudom, mi van azzal, aki majdnem meghalt miattam. Számítok rá, hogy jelentkezik nálam ennyi idő után is, szeretném, ha ez a baleset példa értékű lenne másoknak is, hogy vállaljuk a hibáinkat, figyeljünk egymásra, vegyünk vissza a tempóból az utakon is, a hétköznapokban is” – tette még hozzá az újjászületett fiatal nő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top