nlc.hu
Aktuális

Frederic von Anhalt a saját temetéséről

Már eltervezte a temetését Gábor Zsazsa 79 éves özvegye

Megszólalt Frederic von Anhalt herceg arról, hova szeretne temetkezni.

2016. december 18-án hunyt el Gábor Zsazsa. A Magyar Hollywood Tanács ez alkalomból ünnepi megemlékezést tartott ma a világhírű hollywoodi díva sírjánál, a Fiumei úti Művészparcellában. Mint ismeretes, 2021-ben került ide, végső nyughelyére a Budapesten született hollywoodi híresség.

A megemlékezésen a jelenlevők Gábor Zsazsa kedvenc virágjával, a sárga rózsával fejezték ki tiszteletüket.

Frederic von Anhalt

Frederic von Anhalt herceg, kezében a felesége, Gábor Zsazsa hamvait tartalmazó urnával a Beverly Hills-i Good Shepherd templomban tartott gyászszertartáson 2016. december 30-án – Fotó: MTI/EPA/Mike Nelson

A Magyar Hollywood Tanács Egyesület közleménye az is kiderül, hogy Gábor Zsazsa özvegye, Frederic von Anhalt herceg – aki ezúttal csak rövid tartózkodásra érkezett Budapestre – meghatottan emlékezett vissza a feleségére. Beszédében kiemelte, hogy a színésznő mennyire büszke volt magyarságára. Felidézte közös magyarországi látogatásaikat. Sőt jelezte, hogy maga is majd a felesége mellett, Budapesten kíván végső nyugalmat találni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top