nlc.hu
TV-sztárok

Berlinben is összeverték Gábor Zsazsa özvegyét

Budapest után Berlinben is megverték Gábor Zsazsa özvegyét

Frédéric von Anhalt hercegnek nincs szerencséje mostanában. A nyári budapesti kirablása és összeverése után a német fővárosban is hasonló szituációba keveredett. Jelenleg Beverly Hillsben próbálja kipihenni a megpróbáltatásokat.

Frédéric von Anhalt nemrég kórházban járt, és ezúttal is egy támadás miatt. Amikor Berlinben jár, mindig a Brandenburgi Kapu közelében lévő Adlon Hotelben szokott megszállni, és szeret a német fővárosban nagyokat sétálni. Ezúttal is Charlottenburg városrészig akart elsétálni a Tiergarten Parkon keresztül, és mivel egyedül volt, hamar célponttá vált – fejtette ki a herceg a Blikknek.

Frédéric von Anhalt

Frédéric von Anhalt Münchenben, az Oktoberfesten még szeptember 21-én (fotó: Hannes Magerstaedt/Getty Images)

Ketten megpróbálták elvenni az értékeimet, bár nem jártak sikerrel, mert nem volt nálam semmi. Ám az egyik bordám eltört a támadásban, így kórházba vittek, ahol egyébként megtettem a feljelentést is.

Az eset után Frédéric von Anhalt visszautazott Amerikába, hogy ott pihenje ki magát, mert ott vannak a barátai, a segítői és a háziorvosa is. A terve az, hogy öt-hat hétnyi pihenés után visszautazzon Európába, és természetesen Magyarországra is visszajön. Azt reméli, hogy addig a rendőrség is szolgál fejleménnyel a budapesti megtámadásával kapcsolatban. A céljától semmi sem tántoríthatja el: továbbra is keresi elhunyt felesége, Gábor Zsazsa 24 milliárd forintot érő vagyonának magyar örökösét. Ha visszatér, első útja biztosan Gábor Zsazsa sírjához vezet majd a Fiumei úti sírkertbe, valamint azt is megígérte, hogy sosem fog hátat fordítani a feleségének és annak az országnak, amit annyira szeretett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top