nlc.hu
TV-sztárok

Örököst akar Frédéric von Anhalt herceg

Béranyát keres Gábor Zsazsa 80 éves özvegye, kétségbeesettebben vágyik örökösre

Sokat fizetne a herceg, hogy örököst szüljenek neki.

Gábor Zsazsa özvegye mintegy 60 millió dollárnyi, azaz 21,5 milliárd forintra tehető vagyonnal rendelkezik. Frédéric von Anhalt herceg eddig hasztalanul kereste az örökösét: az elmúlt években örökbe fogadott egy fitneszstúdió-tulajdonost, egy éjszakai klub főnökét, egy divattervezőt, egy ügyvédet és egy bordélyház-tulajdonost is, de végül egyikük sem lett a hivatalos örököse. Most viszont kitalálta, hogy inkább saját gyereket akar, úgyhogy elkezdett béranyát keresni, aki megszülné neki – írja a Blikk.

Frédéric von Anhalt

Frédéric von Anhalt a 2023-as müncheni  Oktoberfesten – Fotó: Hannes Magerstaedt/Getty Images

„Szükségem van egy örökösre, mert lassan kifutok az időből. Nem akarom, hogy a pénzem az államra szálljon” – indokolta a 80 éves herceg, aki azt ígéri, hogy a béranyának kiválasztott hölgy egymillió dollárt (átszámítva mintegy 360 millió forintot) kap, ráadásul különleges alkalmakkor még Gábor Zsazsa több mint egymilliárd forintot érő ékszerkollekciójának darabjait is viselhetné.

Frédéric von Anhalt legutóbb azzal került be a hírekbe, hogy nagyon kiakadt a feleségéről készült szobor miatt, mondván egyáltalán nem hasonlít az egykori dívára. A herceg ezért úgy döntött, újat készíttet, kerül, amibe kerül. Annak ellenére, hogy – állítása szerint – eddig 27 és fél millió forintjába került a megálmodott szobor létrehozatala, von Anhalt kijelentette, akár további tízmilliókat is hajlandó kifizetni, hogy egy, a feleségéhez méltó emlékmű álljon egyszer Budapesten, a 2. kerületi Mechwart ligeti helyszínen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top