nlc.hu
Sztárok

Botrány Gábor Zsazsa szobra körül

Új szobrot készíttet Gábor Zsazsáról az özvegye – kerül, amibe kerül

Látni sem akarja Babusa János alkotását.

Mint arról beszámoltunk, felháborodott Frédéric von Anhalt herceg a feleségéről készült szobor láttán. A magyar származású hollywoodi díva, Gábor Zsazsa özvegye most úgy döntött, újat készíttet, kerül, amibe kerül. Annak ellenére, hogy – állítása szerint – eddig 27 és fél millió forintjába került a megálmodott szobor létrehozatala, von Anhalt kijelentette, akár további tízmilliókat is hajlandó kifizetni, hogy egy, a feleségéhez méltó emlékmű álljon egyszer a Mechwart ligeti helyszínen – értesült a Blikk.

Frédéric von Anhalt,

Frédéric von Anhalt, Gábor Zsazsa özvegye a színésznő temetésén a Fiumei úti sírkert művészparcellájában 2021. július 13-án – Fotó: MTI/Mohai Balázs

„Addig megyek, amíg az új szobor olyan nem lesz, amely valóban visszaadja a feleségem szépségét és egyéniségét” – magyarázta a bulvárlapnak Frédéric von Anhalt, akinek az is nagy szívfájdalma, hogy az ominózus szobor nem ülve ábrázolja a legendás színésznőt, pedig direkt kérte a szobrásztól.

A Magyar Hollywood Tanácsnál azt nyilatkozták, hogy tudomásul veszik a herceg döntését, hogy az elkészült szobrot soha nem akarja nyilvánosan látni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top