nlc.hu
TV-sztárok

Kórházba került Frédéric von Anhalt

Azonnal kórházba szállították, miután komoly balesetet szenvedett Gábor Zsazsa özvegye

Elmondta, mi történt vele.

Az elmúlt években nem kímélte az élet Gábor Zsazsa özvegyét, Frédéric von Anhaltot. Először lerombolták egykori kaliforniai villáját, majd Budapesten megtámadták, megverték és kiraboltak, nem sokkal később pedig Berlinben is megtámadták. 

Frédéric von Anhalt

Fotó: Olajos Piroska

Ez is érdekelhet Gábor Zsazsa Megnézem

A 80 éves hercegnek most ismét egy rossz hírről kellett beszámolnia. 

Este szerettem volna főzni néhány tojást a gáztűzhelyemen. Ahogy az öngyújtómmal próbáltam meggyújtani a gáztányért, hirtelen nagy láng csapott ki. Hátráltam, és ebben a pillanatban hanyatt zuhantam, a fejemet bevertem a padlóba – mondta Anhalt a német Bildnek, majd a Bors megkeresésére elárulta, hogy van azóta. – Már jól vagyok, köszönöm. Füstmérgezést kaptam, kórházba szállítottak, de már túl vagyok rajta. Budapestet pedig imádom, nagy öröm itt lenni.” 

Anhalt egyébként évek óta mondja, szeretne találni valakit, aki megörökölhetné busás vagyonát. Az örököst pedig Budapesten keresi, aki 60 millió dollárra (közel 20 milliárd forint) becsült vagyonának a várományosává válhat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top