nlc.hu
TV-sztárok

Kitagadta a fogadott fiát, magyar örököst keres Gábor Zsazsa özvegye

Kitagadta a fogadott fiát, most magyar örököst keres Gábor Zsazsa özvegye

Kevin már nem az örököse többé.

A tavaly decemberben örökbefogadott Kevin Feucht kapta meg azt a lehetőséget, hogy örököljön Gábor Zsazsa özvegyétől, Von Anhalttól.

Von Anhalt és az örökbefogadott fia, Kevin Feucht az utcán sétálnak.

A herceg kitagadta az örökbefogadott fiát, Kevint. (Fotó: Getty Images/ JOCE/Bauer-Griffin/GC Images)

Ám a herceg a Gábor Zsazsa emlékére az Origo filmstúdióban létrehozott múzeumszoba átadóján a Blikknek elmondta:

Kevin már a múlté, ő nem az örökösöm többé. Nem méltó arra, hogy az én és Zsazsa életművét továbbvigye

 

– jelentette ki Frédéric von Anhalt, aki nem adta fel azt, hogy megtalálja méltó utódját és a 60 millió dollárra (közel 20 milliárd forint) becsült vagyon örökösét, akit most Magyarországon keres.

Korábban Gábor Zsazsa özvegye a TMZ-nek elmondta, hogy a fiú adoptálása, csak egy show-elem volt az Adults Adopting Adults című valóságshow-jához.  A magyar származású hollywoodi díva özvegye, Frédéric von Anhalt herceg december 20-án fogadta örökbe Kevin Feuchtot, aki így Gábor Zsazsa 60 millió dollárra (közel 20 milliárd forint) becsült vagyonának várományosává vált.

A férfi már februárban pedzegette, hogy dühös a fiúra, mert szerinte nem viselkedik megfelelőlen, ezért is szeretné megsemmisíttetni az örökbefogadásról szóló papírt. Kevin állítólag egy afrikai utazást szervez a barátnőjével, ahelyett, hogy az özveggyel és annak ügyeivel törődne.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top