nlc.hu
Sztárok

Gábor Zsazsa gondolatai

Íme Gábor Zsazsa tanácsai a férfiakról

Egy évekkel ezelőtti tévéműsorban adott interjú került újra előtérbe.

Gábor Zsazsa, születési nevén Gábor Sári 2016-ban, 99 évesen hunyt el. Egyetlen magyar színésznőről, vagy inkább hírességről sem cikkeztek annyit az amerikai lapok, mint róla. Egy igazi egyéniség volt, aki már a megjelenésével is magára hívta a jelenlévők figyelmét. Szépségkirálynő, modell, üzletasszony, Golden Globe-díjas színésznő – hosszú lenne a lista azokról a dolgokról, melyekben részt vett. Egész életében kereste a szerelmet: 9 férje volt. „Egy lánynak házasodnia kell a szerelemért, és folytatnia kell addig, amíg rá nem talál” –mondta egyszer Gábor Zsazsa, és be is tartotta ezt az alapelvét.

A TikTokon a napokban vírusként terjed egy videó, amiben az akkor 75 éves Gábor Zsazsa a Friderikusz show-ban beszél a férfiakhoz fűződő kapcsolatáról, illetve arról, hogyan találhat egy nő magának társat. „Nincs trükk, szívem! Ha okos vagy, ha vicces vagy, ha kedves vagy, ha magyar vagy, akkor egy férfi az lát! Fontos, hogy úri legyél, úrinak kell kinézni. Nem fér bele a cirkusz” – mondta Gábor Zsazsa, mire Friderikusz Sándor ezt kérdezte:

„Mit jelent az, hogy úri? Mint például maga?”

Gábor Zsazsa erre így válaszolt:

„Hát azt hiszem, az én kinézetem úri! Legalább is nagyon sokba került ez a ruha!”

Az eljegyzéssel és az esküvővel kapcsolatban azt mondta, hogy felesleges velük várni, hiszen az élet túl rövid ahhoz, hogy húzzuk az időt. Gábor Zsazsa 1986-ban, 69 évesen kötötte össze az életét hivatalosan Frederick von Anhalt herceggel, és az ő feleségeként halt meg 2016-ban.

Gábor Zsazsa

Gábor Zsazsa (Fotó: AKM Images / GSI Media MPNC/Northfoto)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top