nlc.hu
Sztárok

Jónás Rita bejelentkezett Gábor Zsazsa örökségéért

Jónás Rita bejelentkezett Gábor Zsazsa örökségéért

Jónás Rita, a korábbi RTL Klub Kölyökklub műsorvezetője bejelentkezett Gábor Zsazsa örökségéért.

Az ingatlanokkal együtt körülbelül 60 millió eurót, azaz 21,5 milliárd forintot érő örökséget jelenleg a magyar származású hollywoodi díva özvegye kezeli, akinek papíron ugyan számos örökbe fogadott fia van, de egyikük sem jogosult arra, hogy Frédéric von Anhalt halála után megkapjon bármit is a milliókból, írja a Blikk.

Gábor Zszazsa

Fotó: Harris/Getty Images

Az özvegy, Frédéric von Anhalt több leendő örököst is keres, akik vállalják a színésznő örökségének megőrzését. Szíve szerint egy magyar embert választana. Jelentkező van bőven, főleg nők. Most pedig, úgy tűnik, hogy Jónás Rita, az egykori magyar híresség is írt Von Anhaltnak.

Frédéric von Anhalt azt mondta a lapnak, hogy egy olyan hölgy is írt neki, aki azt állítja magáról, hogy egy volt magyar híresség.

Az özvegy még ellenőrzi az információkat, de megerősítette, hogy Jónás Ritától is kapott üzenetet, aki az RTL Kölyökidő című műsorával vált ismertté,  miután hozzáment Darnyi Tamás négyszeres olimpiai bajnok magyar úszóhoz, majd Amerikába költözött és ott nevelte gyermekeit is. A Blikk megkereste Jónás Ritát, aki elismerte, hogy ő írta az üzenetet, de nem kívánt nyilatkozni arról vagy jelenlegi életéről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top