nlc.hu
Aktuális

Családok verekedtek össze a Tisza partján

Fejszenyelekkel és golfütőkkel esett egymásnak két család a Tisza partján

A két haragos családnak nem sikerült szép szóval rendezni a rossz viszonyt.
Verekedés

A police.hu tájékoztatása szerint vasárnap kora délután találkozott egymással előre megbeszélt időpontban két család Csongrádon, a folyóparton, majd a köztük lévő viszály békés rendezése helyett golfütőkkel és fejszenyelekkel estek egymásnak a kompállomáson.

A történtek után a rendőrök csoportos garázdaság és súlyos testi sértés bűntette miatt indítottak eljárást. Az erőszakba torkollt találkozón a résztvevők otthonról hozott golfütőkkel és fejszenyelekkel ütötték-verték egymást, aminek következtében többen könnyű, egy férfi pedig súlyos sérülést szenvedett.

Az egyenruhások három férfit és három nőt fogtak el a helyszínen, majd előállítottak a Csongrádi rendőrkapitányságon, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. Az eljárás csoportosan elkövetett garázdaság és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult. A nyomozók három garázdát őrizetbe is vettek, és az ügyészségen a letartóztatásukat is kezdeményezték.

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top