nlc.hu
Aktuális

Éveken át zaklattak egy nőt az ételfutárok

Éjjelente harmincszor csengettek be ehhez a nőhöz tévesen kézbesített ételekkel

Éveken át gyötörték az amúgy vétlen ételfutárok, amire ráment a mentális egészsége.
Ételfutár

Legalább 30-szor csengettek be az 58 éves Diane Maines otthonába éjjelente, olyan ételek kézbesítése miatt, amiket ő soha nem rendelt meg. Emiatt egyszerűen képtelen volt kialudni magát két éven keresztül, így a kimerültség és a stressz miatt az idegösszeroppanás szélére került.

Mindent megtett azért, hogy kiderítse, miért hozzá irányítják az ételfutárokat, de nem jutott egyről a kettőre. Végső elkeseredésében kukákkal torlaszolta el a háza bejáratát, hogy ne tudjanak hozzá becsengetni, de ezzel a megoldással sem ment sokra.

A rémálom 5-6 soha meg nem rendelt étel téves kézbesítésével kezdődött még a Covid-járvány elején, aztán napi 20-30 ételfutár is becsengetett hozzá éjjelente.

Ami tovább rontja az amúgy is lelombozó helyzetet, hogy az összes megrendelést utánvéttel kérték, így még fizetnie is kellett volna a pakkokért. 

„Fogalmam sincs, mit tehetnék. El sem tudom képzelni, kinek jutott eszébe, hogy ezt tegye velem. Úgy érzem, ha ez így megy tovább, hamarosan belebolondulok, odaveszett a mentális egészségem. Ahányszor meghallom, hogy megáll egy autó a házam előtt, stresszelni kezdek. Mostanra eljutottam oda, hogy félek a saját otthonomban!” – panaszolta a nő. 

A csengőjéből még az elemeket is kivette, hogy ne zavarják a megvezetett futárok, de a kitartóbbak így is megzavarják a nyugalmát. 2021 márciusában tett először feljelentést az ügyben, érdemi megoldás azonban sajnos azóta sem született, igaz, az utóbbi időben valamelyest ritkultak a téves kézbesítések.

Fotó: Getty Images, Forrás: Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top