nlc.hu
Aktuális

Csökkent az adományozók száma

Már az is adományt kér, aki tavaly még adott

Csökken az adományok száma, azoké viszont nőtt, akik tűzifát szeretnének.

Az infláció és a válság az adományozási szándékot is megváltoztatta, egyre többen kérnek – köztük olyanok is, akik korábban maguk is adtak. A Népszava cikkéből kiderül, hogy nem feltétlenül az adományozási szándék csökkent, sokkal inkább az adományozók lehetőségei szűkültek be.

Önkéntesek, köztük Sztarenki Dóra színművész (b2) ételt osztanak Budapesten a Hős utcában lakó rászorulóknak 2020. április 29-én.

Budapest, 2020. április 29.
Önkéntesek, köztük Sztarenki Dóra színművész (b2) ételt osztanak Budapesten a Hős utcában lakó rászorulóknak 2020. április 29-én. A Toxikomák konyha adományokból készít melegételt a rászorulóknak minden nap. A színészekből és önkéntesekből álló civil csoport ezen a héten a Kontúr Közhasznú Egyesület segítségével visz naponta 100 ételadományt a Hős utcába a koronavírus-járvány miatt még nehezebb helyzetbe került családoknak
(Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Több adománygyűjtő szervezetet is megkeresett a lap, mindenhol felajánlás-csökkenésről számoltak be, ugyanakkor nőtt azok száma, akiknek segítségre van szüksége, tűzifát például rengetegen kérnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top