nlc.hu
Aktuális

Kétszer lopták el ugyanazt az autót, majd beleragadtak a sárba vele

Kétszer lopták el ugyanazt az autót, majd beleragadtak a sárba vele a hódmezővásárhelyi tinik

A 14 és 16 éves tinik el akarták vinni egy körre a járgányt.
Az elhagyott kocsi

Az utcáról kötött el egy kocsit múlt vasárnap két hódmezővásárhelyi fiatal, majd beleragadtak vele a sárba – számolt be a police.hu.

A rendőrség információi szerint a két tini nem először vitte el az autót: először délelőtt kötötték el azért, mert a tulaj benne hagyta az indítókulcsot, de akkor visszavitték. A kocsi gazdája még aznap feljelentést tett, amikor észlelte, hogy hiányzik a kocsikulcs és többet mutat a kilométeróra.

Az autó azonban ezután nem sokkal másodszor is eltűnt és már nem is került elő. A hódmezővásárhelyi nyomozók azonban rövid idő alatt azonosították a feltételezett elkövetőket. A fiatalok elmondták, hogy kocsikáztak az autóval, amit először vissza is vittek, de a második alkalommal már elakadtak vele egy sáros területen.

A rendőrök azt is megállapították, hogy a tinik időközben a rendszámot is levették a járműről, valamint több társuk is vezette az autót, köztük egy 14 év alatti gyerek is.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon az ügyben jármű önkényes elvétele, egyedi azonosító jellel visszaélés, illetve járművezetés tiltott átengedése miatt indult eljárás. A rendőrök az indítókulcsot és az autót lefoglalták, majd visszaadták a tulajdonosának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top