nlc.hu
Aktuális

Napsütéssel indul a karácsony

Napsütéssel és tíz fok feletti hőmérséklettel indul a karácsony

Már biztos, hogy a fehér karácsony idén is elmarad.
Hőmérő a hidegben

Pénteken sűrű köddel indult a nap, ami a legtöbb helyen már visszahúzódott, de néhol még megmaradt – írta meg az Időkép.

Az időjárás-előrejelzés szerint az északi tájakon szitálás és kisebb eső várható, de a Dunántúlon és délen rövidebb napos időszakokra is lehet számítani. Az időjárás enyhülni fog, a legmelegebb órákban 4-11 fok is lehet.

A hétvégén további enyhülés várható: szombaton, a szenteste napján felszakadozik a felhőzet és többfelé is ki fog sütni a nap, bár a szelet az ország északi-északkeleti felén élénk, néhol erős lökések kísérhetik. Az éjszaka fagymentes lesz, napközben pedig 7-13 fokot is mérhetünk majd.

Vasárnap párásan, ködösen indul a nap, de ez a legtöbb helyen össze fog zsugorodni és szép, napsütéses idő várható. Mivel marad az enyhe idő, havazásnak nincs esélye, ellenben kevés eső előfordulhat.

Hétfőn csapadék nem várható, szép, napsütéses idő ígérkezik, viszont felerősödik a délnyugati szél az ország déli felén. A legmagasabb hőmérséklet 7-14 fok körül lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top