nlc.hu
Aktuális

Agárdi Szilvi őszintén mesélt párkapcsolatáról

„Kérdem én, a mai fiúk közül hányan képesek erre?” – Agárdi Szilvi párkapcsolatáról vallott

Óriási a szerelem Szilvi és Gergő között.

Agárdi Szilvi a 2012-es Voice-ban való szereplése után robbant be a köztudatba. Szilvi a bal szemére sosem látott, de egy évvel ezelőtt teljesen elvesztette a látását, így mindent újra kellett tanulnia. Az énekesnő tavaly ősszel szakított előző barátjával, de idén tavasszal ismét rátalált a szerelem

Agárdi Szilvi

Agárdi Szilvi (Fotó: Nagy Zoltán)

Az énekesnő és Gergő között hatalmas az összhang és bár dúl a szerelem, a költözést egyelőre nem tervezi a pár. 

„Nagyon szeretjük egymást, ezt nem is tudnánk letagadni! De nem siettetjük a dolgokat. Mindenben szeretnék biztosra menni ez alkalommal. Nem akarjuk elhamarkodni a dolgot, viszont mindent együtt csinálunk, legyen az a főzés, zenehallgatás, kirándulás, és bizony, lovagolni is együtt járunk – mesélte a Borsnak Szilvi, aki arról is szót ejtett, milyen romantikus gesztusokat tesz érte párja. – Nagyon édes volt, egyszer Gergőkém úgy jelent meg hirtelen egy fellépésemen, hogy egyenesen munkából vezetett 200 kilométert, csak hogy sok sikert kívánjon nekem, és ment is vissza szegény. Kérdem én, a mai fiúk közül hányan képesek erre? Gergő egy igazi lovag, mellette ki tudok teljesedni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top