nlc.hu
Aktuális

Down-szindrómás kislány a plakáton

Imádja magát a plakátokon a Tesco Down-szindrómás arca

A brit Tesco egy Down-szindrómás kislánnyal reklámozza az idei karácsonyt. Alyssa imádja magát nézegetni a plakátokon.

Alyssa 2 éves, imádnivalóan aranyos kislány – mint mindenki ebben a korban – ám ő különleges eset, hisz a brit Tesco felkérte, hogy legyen a cég karácsonyi reklámarca. Ő néz le az óriásplakátokról, ő van a reklámújságok címoldalán.

Klassz plakátokkal készült a brit Tesco karácsonyra (Fotó: Unsplash)

Klassz plakátokkal készült a brit Tesco karácsonyra (Fotó: Unsplash)

A Down-szindrómával élő kislány nagyon izgatott volt, amikor a fényképezőgép elé állt. A közösségi médiában elterjedt egy cuki kép Alyssáról, amint a kampánya előtt pózol az üzletben, amelyen a kisgyermek izgatottan látszik – érthető, hisz modellként dolgozni izgalmas.

Édesanyja, Meesha Willis a Daily Mailnek elmondta, sosem gondoltak rá, hogy lányuk egyszer karácsonyi modell lesz, még akkor sem, amikor idén augusztusban a Mikulás kislányának öltözve fotózták Alyssát egy műteremben.

Nem hittük el, én majdnem elsírtam magam, ez nagyon meglepő volt. Fogalmam sem volt, hogy szerepelni fog ezen a skálán, mivel eleinte nem árulták el, hogy pontosan milyen reklámban fogják használni a képeket – csak annyit tudtunk, hogy a Tescónak készült” – mesélte Meesha.

Azóta a barátaik egész Angliából küldenek fotókat a plakátokról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top