nlc.hu
Aktuális

Kulcsár Edina a párkapcsolatáról

Kulcsár Edina tisztázta, valóban gondok vannak-e a párkapcsolatában

Többen is észrevették, hogy egyre kevesebb a közös fotó.

Kulcsár Edina és G.w.M januárban, egy posztban közölték a nyilvánossággal, hogy egy párt alkotnak. Az influenszer a Dancing with the Starsra készült, amikor bejelentette, hogy visszalép a műsortól, mert babát vár. A kapcsolatuk pedig nem rég ismét szintet lépett, amikor a rapper megkérte Edina kezét

Kulcsár Edina,

Kulcsár Edina, fotó: Sajtószoba

Mindezek ellenére, vannak, akikben felmerült, mégsem felhőtlen a boldogságuk. Az ex szépségkirálynő 24 óráig elérhető Instagram-történetében indított kérdezz-felelek játékban válaszolt egy követőjének, aki azt kérdezte, párkapcsolati gondok állnak-e amögött, hogy kevesebb közös fotót tesznek ki Márkkal. 

A kapcsolatunk egyre erősebb és erősebb. Most kérte meg a kezemet, szóval semmi problémánk. A közösségi médiával már nem foglalkozom, pusztán már nem készítek lépten-nyomon fotót, videót, így nincs mit megosztani, de ha lenne se biztos, hogy megosztanánk” – írta Edina, aki egy későbbi sztoriban arra is kitért, exférjével, Szabó András Csutival és a gyermekeikkel nagyon meghitt mozaikcsaládot alkotnak, de már ezt sem osztja meg a nyilvánosággal. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top