nlc.hu
Aktuális

Ilyen most Kulcsár Edina és G.w.M. kapcsolata

Kulcsár Edina reagált a szakításpletykákra: „Sajnálom, hogy ezt kell most írnom…”

Itt az igazság az exszépségkirálynő és rapper vőlegénye kapcsolatáról!

A napokban felröppent a pletyka, miszerint zátonyra futhatott Kulcsár Edina és G.w.M. kapcsolata, a várandós exszépségkirálynő azonban most mindent tisztázott. Kulcsár Edina a közösségi oldalán öntött tiszta vizet a pohárba.

Kulcsár Edina

Kulcsár Edina a Párharc című műsorban – Fotó: Sajtószoba

Insta-posztba reagált a szakításpletykákra. “A hír, miszerint G.w.M. és én, már nem alkotunk egy párt, NEM IGAZ! Sajnálom, hogy ezt kell most írnom, hiszen tudom, hogy sokan örülnének, ha a hír igaz lenne, hogy legyen továbbra is valamin csámcsogni, de nem tudok sem most, sem pedig a jövőre nézve ilyet ígérni. Megtaláltuk egymás oldalán a boldogságot és pont. (…) Mi nagyon boldogok vagyunk továbbra is egymás oldalán és alig várjuk, hogy a kislányunk születésével hivatalosan is egy család legyünk!” – árulta el az első közös gyermekükkel várandós exszépségkirálynő.

Azt is kihangsúlyozta, hogy a rapper legújabb száma – amely a Single állapot címet kapta – nem arra utal, hogy szakítottak. “Mindegy, hogy karácsony, húsvét, vagy éppen Valentin-nap van. A dalai nem mindig tükrözik a magánéletének az aktuális állapotát!” – jegyezte meg Kulcsár Edina, aki megígérte a követőinek, hogy ha történik velük valami, akkor tőle fogják elsőként megtudni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top