nlc.hu
Aktuális

Büntetésből tévézés

Büntetésből tévénézésre kényszerítették a kisfiút

Szerintük túl sokat tévézett, hát, most kötelezték, hogy egész éjjel nézze. Kegyetlen szülői nevelés Kínából.

Tigrisszülők – így hívják azokat a kínai szülőket, akik a kemény, olykor kegyetlen nevelési módszerekben hisznek. Szerencsére egyre többen vitatják ennek a hatékonyságát, az a kínai házaspár is sok vitát váltott ki az interneten, akik arra kényszerítették gyermeküket, hogy egész éjjel tévézzen, ha már nappal a tévé miatt nem csinálta meg a leckéjét.

Tévézésre kényszerítették

Tévézésre kényszerítették

A 8 éves, Kína Hunan tartományában élő kisfiú valóban nem írta meg a házifeladatát és nem feküdt le este fél kilenckor, ahogy a szülei kérték, hanem fent maradt tévézni, ám talán mégsem az a helyes szülői magatartás, ha arra kényszerítik, hogy büntetésből egész éjjel tévézzen.

Az esetről videófelvétel is készült, melyen látszik, hogy a fiú egyre jobban küzd az álmossággal, a végén már sírva könyörög, hadd menjen aludni, de az anyja hajthatatlan. Amint elaludt, a szülők felkeltették és csak hajnali ötkor mehetett az ágyába.

A kommentelők többsége mindenesetre úgy érezte, hogy ez nem annyira a gyereknevelés, mintsem a gyerekbántalmazás kategóriájába tartozik – számol be az OddityCentral.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top