nlc.hu
Aktuális
Előkerült az eltűnt ügyvéd

Előkerült a fiatal ügyvéd, akit napok óta keres a rendőrség

Lekerült az eltűnt személyek listájáról.

Előkerült az az eltűnt ügyvéd, Dr. Tombácz Ákos Ferenc, akinek még hétfőn veszett nyoma. Mint azt az nlc is megírta, a fiatal ügyvéd Budapestről indult Szegedre vonattal, de nyoma veszett, senki sem tudott róla napokig.

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a 29 éves férfi 2023. január 9-én a kora reggeli órákban, budapesti tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, és napokig nem adott magáról életjelet.Az Eltűnt emberekért – megoszthatod Facebook-oldalon is kutattak utána. Az ott keringő információk szerint a férfi délelőtt felszállt egy Budapest és Szeged között közlekedő vonatra, arról viszont már nem volt információ, hogy megérkezett-e Szegedre.

A Blikk információi szerint az eltűnése miatt a rendőrség által is körözött jogász felvette a kapcsolatot a fővárosban élő barátnőjével. Eltűntkénti körözése azóta le is került a rendőrség hivatalos honlapjáról.

eltunt dr tombacz akos ferenc

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top