nlc.hu
Aktuális

Kurvákat szobáztató MTVA ripoter akadt horogra.

13 bordélyházat pörgetett egy időben az MTVA riportere

Az MTVA büntetett előéletű riporterét prostitúció elősegítésével gyanúsítják.
Rendőrautó piros-kék szirénája éjszaka

Összehangolt rendőri intézkedés keretében Budapesten fogták el a 44 éves férfit, aki készpénzért prostituáltaknak biztosított bérelt ingatlanokat szexmunkára – írja a Blikk. A Szabolcs megyei rendőrök prostitúció elősegítésének gyanúja miatt folytatnak büntetőeljárást B. B. 44 éves pétervásárai lakossal szemben.

A gyanúsított az MTVA bűnügyi riportereként,

a Kékfény című műsorban dolgozott a bűncselekmények elkövetésének idején. A férfi 2021 augusztusától saját nevére vett bérbe lakásokat az ország több nagyvárosában, hogy azokban prostituáltak végezhessenek szexmunkát. “A lakásokat oly módon adta bérbe, hogy a szexmunkások

naponta 12 és 15 ezer Ft közötti összegeket fizettek neki

az ingatlanokba helyezett széfbe dobva, miközben élőképes videóhívásban voltak a gyanúsítottal.” – mondta Borsodi-Buss Emese, a Szabolcs megyei főügyészség helyettes szóvivője az RTL-nek. A rendőrök az átvizsgált lakásokban számos tárgyi bizonyítékot lefoglaltak szerdán, egyes lakásokban prostituáltak is tartózkodtak. A gyanúsított az elmúlt másfél évben 13 lakást vett bérbe, és bocsátott készpénzért szexmunkások rendelkezésére, mintegy 30 millió forint fejében.

A gyanúsított büntetett előéletű, több eljárás van folyamatban ellene,

a bíróság elrendelte a letartóztatását. A bírósági ülésen B.B. beismerő vallomást tett. Amennyiben elítélik, akár 5 évre is lecsukhatják. A Híradó felkereste az MTVA-t, hogy megtudják, még alkalmazott-e a gyanúsított, azonban a televíziótársaság az adásig nem válaszolt a kérdésekre.

Hirdetés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top