nlc.hu
Aktuális

A Kékfényben elárulták, ki a prostitúció elősegítésével gyanúsított riporter

Elárulták a Kékfényben, ki a prostitúció elősegítésével gyanúsított riporter

A férfi munkaviszonyát a közmédiánál már megszüntették.

Mint megírtuk, prostitúció elősegítésével gyanúsítják a Kékfény riporterét, aki készpénzért biztosított bérelt ingatlanokat szexmunkára. A rendőrség állítólag hónapok óta figyelték a férfit, titkos nyomozati eszközöket is bevetve nézték a mozgását, az elektronikus levelezését, valamint a telefonhívásait, és a bizonyítékok szerint legalább 30 millió forint haszonra tett szert a szobáztatással. 

Rendőrségi autó

Fotó: Pexels

A Kékfény legújabb adásában Olajos Gergő műsorvezető a következőket mondta a történtekről. „Mindenekelőtt el kell mondanom, ahogyan arról a hírekből nyilván már sokan értesültek, hogy volt munkatársunkat, Berkes Bélát kerítés és prostitúció elősegítésének gyanújával letartóztatták. A hír stábunk minden tagját megdöbbentette. Kollégánk munkán túli tevékenységéről nem tudtunk. Riportjaiban soha nem volt nyoma részrehajlásnak, bűnözői érdekek érvényesítésének.”

Olajos Gergő hozzátette, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) megszüntette Berkes Béla munkaviszonyát, és a továbbiak az igazságszolgáltatás feladatkörébe tartoznak.

(via Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top