nlc.hu
Aktuális

Nem lehet tudni, miért lett öngyilkos a budapesti apuka

Búcsúlevelet írt a kislányának, majd kivetette magát a nyolcadikról Zoltán

Kedd reggel történt a tragédia a 3. kerületben.
égő mécses

A Metropol információi szerint az egyik Szentendrei úti panelház nyolcadik emeletéről ugrott ki a 30 éves családapa, Sz. Zoltán. A férfi párjával és 10 év körüli kislányával élt a lakásban, ahonnan reggel még iskolába kísérte a gyermeket.

A megrendült szomszédok elképzelni sem tudják, mi vezethetett a tragédiához, nehezen találták a szavakat, amikor az újságírók érdeklődtek náluk. 

„Itt lakom mellettük, de mégsem ismertem őket közelről. Albérletben voltak itt, de az eset után a rendőrség lezárta, leragasztotta a lakást, így nem tudom, hová mentek. A fiatalember halálhíre megdöbbentő, hiszen itt van a picike lánya akit imádott” – mesélte egyikük, majd hozzátette, hogy Zoltánt sokszor látta rosszkedvűnek.

„A kislány állandóan mosolygott. Zolin nagyon látszott, hogy imádja… Viszont a felesége és közte valami probléma lehetett, mert szinte mindennap lehetett hallani, hogy üvöltöznek. Sajnáltam őket, lehet, hogy ez vezethetett a tragédiához” – tette hozzá a megszólaló.

A házbéliek úgy tudják, hogy az apuka csak a kislányának írt búcsúlevelet, majd kiugrott a lakás erkélyéről. 

Van segítség!

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Fotó: illusztráció, Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top