nlc.hu
Aktuális

Jane Fonda a bécsi operabálon

Jane Fonda kiosztotta vendéglátóit a bécsi operabálon

Jane Fonda kiosztotta vendéglátóit.

Jane Fonda volt az idei bécsi operabál díszvendége. A 85 éves sztár Richard Lugner osztrák vállalkozó meghívására érkezett az osztrák fővárosba, és a hírek szerint százezer dollárt, azaz átszámítva több mint 35 millió forintot kapott azért, hogy megjelenjen, mégsem tett lakatot a szájára ennyi pénzért sem – írja a Blikk

A színésznő nem nagyon tudta, hogy pontosan mire is vállalkozott, közölte: úgy vállalta el a felkérést, hogy azt hitte, operát fog nézni, nem pedig bálban részt venni. Fonda a sajtótájékoztatón beismerte, hogy „tényleg sok pénzt fizettek” neki a megjelenésért, de mint mondta, idén nem forgat és „valamiből el kell tartanom a gyerekeimet, az unokáimat”.

A környezetvédő Fonda beszólt vendéglátójának is, mondván: nem bocsátja meg, hogy egy olajcég támogatja a bált, mert „azok ugyanis embereket ölnek és a Földet is tönkreteszik”.

Az is elmondta, a bálon nem fog táncolni:

Mű vállízületem van, a térdeim, mindkét csípőm és a könyököm is protézises, ha én elkezdtek táncolni, szétesem darabokra. Az én koromban, 85 évesen már mindent lassan kell csinálni.”

A színésznő néhány hónappal ezelőtt jelentette be, hogy non-Hodgkin limfómát diagnosztizáltak nála, és emiatt kemoterápiára kell járnia. Jane Fonda Instagramon most arról posztolt, hogy orvosa szerint gyógyulófélben van a rákbetegsége, és nem kell folytatnia a kemoterápiát. 

Jane Fonda

Jane Fonda Ausztriában. Fotó: JOE KLAMAR / AFP

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top