nlc.hu
Sztárok

Jane Fonda abbahagyhatja a kemoterápiát

Jó hírt közölt Jane Fonda, gyógyulófélben van rákbetegsége

A színésznő az utolsó kezelés után már bele is vetette magát a munkába.

A színésznő néhány hónappal ezelőtt jelentette be, hogy non-Hodgkin limfómát diagnosztizáltak nála, és emiatt kemoterápiára kell járnia. Jane Fonda Instagramon most arról posztolt, hogy orvosa szerint gyógyulófélben van a rákbetegsége, és nem kell folytatnia a kemoterápiát. 

“Ez a legjobb születésnapi ajándék…Nagyon szerencsésnek érzem magam. Köszönöm mindenkinek, aki gondolt rám, biztos vagyok benne, hogy ez is szerepet játszott abban, hogy a gyógyulás útjára lépjek” – írta posztjában, amiben arról is mesélt, hogy míg az első pár kezelést jól viselte, azokat követően csak néhány napig volt fáradt, az utolsó alkalom után sokáig nem érezte jól magát.

Jane Fonda

Fotó: Kevin Winter/Getty Images

Bejegyzésében, ami teljes terjedelmében honlapján olvasható el, arról is ír, hogy amint sikerült leküzdeni a mellékhatásokat, már aktívan belevetette magát a munkába, vagyis a klímavédelem mellett kampányolt Washingtonban, többek között részt vett a Fire Drill Friday legújabb tüntetésén. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top