nlc.hu
Sztárok

Forgács Gábor rákbetegségéről vallott

Forgács Gábor: „Nem sok maradt belőlem, de legalább a rákos daganatból sem”

Három napig feküdt kómában a prosztatarákkal küzdő Forgács Gábor. A színész nemrég hazatérhetett a kórházból, és a betegségéről mesélt.

Mint arról beszámoltunk, néhány napja hazamehetett a kórházból a prosztatarákkal küzdő Forgács Gábor. A 72 éves színész a műtétek és a kemoterápia miatt 24 kilót fogyott. A népszerű humoristát a Bors kereste fel az otthonában, ahol az elmúlt nehéz heteiről mesélt.

Forgács Gábor januárban figyelt fel betegségére, többet járt éjszakánként a mosdóba. „Mindenféle gyógyszert felírtak, ami ideig-óráig csillapította is a bajomat, aztán egy kis idő elteltével minden rosszabbra fordult” – mesélte a színész, aki március végén kapta meg a diagnózist.

forgacs gabor

Forgács Gábor már hazamehetett a kórházból (Fotó: MTVA/Zih Zsolt)

„Ekkor állapították meg, hogy prosztatarákom van, amivel jobb esetben még fél évig élhetek” – emlékezett vissza Forgács Gábor. A színész ezután nyolc kemoterápiás kezelést kapott, majd jött a hatórás műtét júliusban.

„Nem sok maradt belőlem, de legalább a rákos daganatból sem, s most úgy tűnik, hogy még legalább öt évig élhetek. Ez pedig azért jobban hangzik, mint a hat hónap” – magyarázta Forgács. A színész három napig feküdt kómában, a nehéz kórházi időszakon is a humor segítette át. Most otthon lábadozik, és a helyzethez képest napról napra jobban érzi magát.

Olvass még Forgács Gáborról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top