nlc.hu
Sztárok

Forgács Gábor rákos

Rákkal küzd Forgács Gábor, már több műtéten is átesett a 72 éves színész

Először beszélt rákbetegségéről Forgács Gábor.

Forgács Gábort március végén áttétes prosztatarákkal diagnosztizálták, kemoterápián és több műtéten is átesett – írja a Blikk. A 72 éves színész bizakodó, de a fizikai fájdalmak mellett lelkileg is rettenetesen nehezen éli meg a mindennapokat.

Forgács Gábor

Forgács Gábor fejében meg sem fordult, hogy rákos lehet – MTVA Fotó: Zih Zsolt

Minden évben rendszeresen elmentem orvosi ellenőrzésre, a legutóbbin is azt mondták, minden rendben. Aztán tavasszal egyszer csak észrevettem, hogy valami nem stimmel, (…) véreset pisiltem. Eljöttem a kórházba, ahol közölték, nagy a baj… Áttétem is van hólyagban, mirigyekben, prosztatában. Ezeket azóta mind ki is vették már” – árulta el Forgács Gábor, aki már többszörös nagypapa.

Nehezen viselem. (…) Az ember mindig abból indul ki, hogy ilyesmi csak mással történik” – mondta szomorúan a színész, akinek a legutóbbi műtéte nem volt zökkenőmentes. „Volt némi komplikáció, akkor nem volt biztos, hogy a halál elől futok, vagy a halál felé… (…) Mindent hajlandó vagyok megtenni, mert szeretnék még élni egy darabig” – vallotta be.

Olvass még a prosztatarákról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top