nlc.hu
Aktuális

Jacko titkos unokaöccse, Jaafar Jackson

Világhírnévre tör Michael Jackson unokaöccse, Jaafar Jackson

A Jackson család egy újabb tagjának nevét ismerheti meg az egész világ a popkirályról készülő életrajzi filmnek köszönhetően.

A közelmúltban jelentették be, hogy a Michael Jacksonról készülő életrajzi filmben unokaöccse, Jaafar Jackson alakítja majd a popkirályt. A Lionsgate stúció produkcióját Antoine Fuqua rendezi, a producere pedig a Bohém rapszódiát is jegyző Graham King lesz. A film Michael Jackson hagyatékának kezelőivel együttműködésben készül és a legendás sztár életének minden szeletét be akarja majd mutatni. A forgatókönyvet John Logan, a Gladiátor, a 007 – Skyfall és a 007 Spectre – A Fantom visszatér szerzője írja.

Jaafar Jackson

Jaafar Jackson (Fotó: Getty Images)

Jacko szerepére világszerte keresték a legmegfelelőbb színészt, mígnem végül a Jackson családban találtak rá. „Egyértelmű volt, hogy ő az egyetlen személy, aki ezt a szerepet eljátszhatja” – nyilatkozta a producer.  

„Hihetetlenül izgalmas látni, ahogy Jaafar életre kelti Michaelt. Spirituális kapcsolat alakult ki közöttünk, amikor először találkoztam Jaafarral, akinek természetes képessége van Michael megformálására, és nagyszerűen működik a kamera előtt” – méltatta Jacksont Antoine Fuqua.

Jermaine Jackson és fiai Jermajesty Jackson és Jaafar Jackson

Jermaine Jackson és fiai Jermajesty Jackson (balra) és Jaafar Jackson (jobbra) 2013-ban (Fotó: Angela Weiss/Getty Images for Omega Watches)

De ki is Jaafar Jackson és hol volt mostanáig?

A 26 éves Jaafar Jackson a popkirály bátyja, az egykori Jackson 5-tag Jermaine Jackson hét gyermeke közül a második legfiatalabb.

Jaafar 12 éves kora óta énekel és táncol. Első saját kislemezét 2019-ben adta ki Got Me Singing címmel. Számos Jackson-családdal kapcsolatos projektben feltűnt az évek során, így a 2015-ös The Jacksons: Next Generation című valóságshowban, illetve Tito Jackson 2021-es Love One Another című videoklipjében is.

Színészként a nagybátyjáról szóló életrajzi filmben debütál majd.

„Megtisztelő számomra, hogy életre kelthetem Michael nagybátyám történetét. Minden rajongónak üzenem a világon, hamarosan találkozunk” – írta az Instagramon.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top