nlc.hu
Sztárok

Jaafar Jackon alakítja Michael Jacksont

Megvan, ki játssza Michael Jacksont életrajzi filmjében

Kiderült, kit láthatunk Jacko szerepében: az unokaöccse, Jaafar Jackson játssza majd a legendás popénekest a Michael című filmben.
Jaafar Jackson

A Lionsgate stúdió filmje, melyet Antoine Fuqua rendez, a pop királyaként is ismert Michael Jackson (1958–2009) bonyolult örökségéről szól. A produkció a stúdió szerint a több mint egy évtizede elhunyt sztár életének minden szeletét be akarja mutatni, „köztük azokat a legendás előadásokat, amelyek minden idők egyik legnagyobb szórakoztatójává tették”.

A film Lisa Marie Presley egykori szerelme, Michael Jackson hagyatékának kezelőivel együttműködve készül, ami hatással lehet arra, hogyan mutatja be az énekes ellen élete során, majd halála után felhozott gyermekmolesztálási vádakat. 2003-ban Jackson az egyik ügyben bíróság elé állt, a vádakat tagadta, nem találták bűnösnek. Egészen haláláig ragaszkodott ártatlanságához, de a vádak azóta is árnyékot vetnek megítélésére.

Jaafar Jackson, aki első nagyobb filmszerepét játssza a Michaelben, a legendás énekes testvére, a Jackson 5 egykori tagja, Jermaine fia. „Jaafar megtestesíti a fiamat. Csodálatos látni, ahogy tovább viszi a Jacksonok szórakoztató és előadóművészeti örökségét” – mondta Michael édesanyja, Katherine Jackson.

Graham King producer – akinek a nevéhez fűződik többek között a Bohém rapszódia – elmondta, hogy az egész világon keresték a szereplőket, mielőtt megtalálták a Michael Jacksont megformáló színészt. Ki tudja, a szerepre talán jó eséllyel pályázott volna Jacko magyar hasonmása is!

A film forgatókönyvét John Logan, a Gladiátor, a 007 – Skyfall és a 007 Spectre – A Fantom visszatér szerzője írja.

Forrás: MTI/nlc, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top