nlc.hu
Aktuális

Sztárban Sztár: Kamarás Iván Cherként

Kamarás Ivánból is nőt csinálnak a Sztárban Sztár első adásában

Kiderült, kinek a bőrébe bújik az 50 éves színész az első élő-show-ban.

Nem bírja a magassarkút, feltörte a lábát, és a női ruhában sem érezte jól magát, mert túl szűk volt. Kamarás Ivánnak pár évvel ezelőtt egy divatbemutatón kellett női ruhában végigvonulnia a kifutón. Azt mondja, úgy érezte magát, mint egy telt nagymama. Most azonban megint nőnek kell öltöznie: a Sztárban sztár 9. évadának az első élő show-jában ugyanis Chert fogja alakítani az 50 éves színész – derült ki a Tények Plusz riportjában.

Kamarás Iván,

Kamarás Iván kénytelen lesz ismét nővé alakulni – Fotó: Sajtószoba

Maga a feladat, az egy vonzó dolog. Tök jópofa sztori, és azt gondolom, ki kell élvezni minden pillanatát. Remélhetőleg olyan kihívások lesznek, amik valóban kihívások” – nyilatkozta a Sztárban Sztár műsorról Kamarás Iván, aki szívesen bújna Elvis, David Bowie vagy Billy Idol bőrébe.

Valószínűleg olyan brünhildás leszek, de hát ez van. Mit tudok tenni?! Férfinak sem vagyok kicsi, akkor nőnek meg lehet, hogy nagy leszek” – vallotta be a Jászai Mari díjas-színművész arról, hogyan fest majd nőként a színpadon.

Mint arról korábban beszámoltunk, Zdroba Patrikra is egy női átalakulás vár az első adásban: az egykori x-faktorosnak Anastacia bőrébe kell bújnia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top