nlc.hu
Sztárok

Sztárban Sztár kiesői

Sztárban Sztár: ennek a két versenyzőnek ért véget a műsor

Rendhagyó műsort hozott a Sztárban Sztár ötödik adása, ezúttal két kiesője volt a műsornak.

A Sztárban Sztár ötödik adásában nem egy, hanem két előadó is búcsúzott a versenytől.

„Az idei mezőny egyszerűen zseniális. Hétről hétre leesik az állunk, minden adásban történik valami plusz, amire nem számítunk és ez nagyon jó. Ez egy igazán erős csapat, ezért is lesz különösen izgalmas a vasárnap este. A nézőkre eddig is nagyon nagy szüksége volt a versenyzőknek, de most ez még inkább igaz, hiszen nem egy, hanem két kedvencüktől is búcsúzunk. Ez egy nagyon szomorú és nehéz vasárnap lesz ilyen szempontból. Eddig is fantasztikus produkciókat láthattunk a versenyzőinktől, de biztos vagyok benne, hogy most még jobban odateszik majd magukat, hisz senki sem szeretne hazamenni. Azt kérném a nézőktől, hogy ne hagyják, hogy a kedvencük veszélybe kerüljön, szavazzanak rá. Nagyon szoros versenyre számítok, ahol tényleg minden egyes leadott voks sorsdöntő lehet” árulta el Lékai-Kiss Ramóna, a Sztárban Sztár zsűritagja.

Az estét nyolcan kezdték, az első körben azonban Kamarás Ivántól kellett elköszönniük a Sztárban Sztár nézőinek.

Sztárban Sztár kiesői

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

A műsor utolsó perceiben Schoblocher Barbarát megmentette a zsűri, Trap Kapitány és Kiss Ernő Zsolt között pedig a nézők szavazatai döntöttek, ez alapján Kiss Ernő Zsolt távozott a műsorból.

A nap győztese Oláh Ibolya lett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top