nlc.hu
Sztárok

Sztárban sztár: Lékai-Kiss Ramóna elsírta magát

Sztárban sztár: Lékai-Kiss Ramóna elsírta magát Gubik Petra produkciója alatt

Alig hittünk a szemünknek és a fülünknek!

Gubik Petra Rúzsa Magdi egyik dalát vitte színpadra a Sztárban Sztár legutóbbi adásában. Nehéz feladatot kapott, de 100 százalékosan megugrotta: elképesztő produkciót tett le a zsűri elé, akik 50 ponttal és könnyekkel hálálták meg ezt a színésznőnek.

„Érzékeny vagy, meg mered mutatni, köszönöm, hogy itt lehetek, hogy zsűrizhetek és hogy téged zsűrizhetlek” – mondta Tóth Andi az előadás után, aki nagyon ritkán mondja egy produkcióra, hogy tökéletes volt. Kökény Attila felment a színpadra is, hogy kezet csókoljon Gubik Petrának, míg Marics Peti és Lékai-Kiss Ramóna a könnyeivel küszködött.

Ez volt az a pillanat, amikor fel kellene állni a színpadra. Amikor elkezdtél énekelni, a második sornál, a második hangnál, nem tudom, mi történt, de nem érdekelt már a szöveg. Ezért élünk mi, előadók, hogy amikor színpadon vagyunk, egy olyat váltsunk ki a nézőkből, ami egy frenetikus érzés. A második hangnál elkezdtek folyni a könnyeim, gratulálok, bízz magadban, neked itt a helyed!

– értékelt a műsorvezető.

Lékai-Kiss Ramóna és Gubik Petra

Fotó: TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top