nlc.hu
Sztárok

Folyamatosan csalta a párja Gubik Petrát

Drámai vallomás Gubik Petrától: „Darabokra hullott az életem” – szakemberhez fordult a színésznő, hogy feldolgozza a traumát

Először és utoljára beszélt erről a Sztárban Sztár első női győztese.

Másfél év után Gubik Petrának szembesülnie kellett táncos párja sorozatos hűtlenségével. „Ez most nagyon kemény időszak. Padlóra küldött, de talpra fogok állni. (…) Összetörtem. (…) Azt hittem, hogy mellettem egy olyan társ van, akiben maximálisan megbízhatok” – vallotta be a Story magazinnak. A 33 éves színésznő erejét mutatja, hogy miközben élete legnagyobb magánéleti drámája zajlott, a közönség a sikereinek tapsolhatott.

Gubik Petrát derült égből villámcsapásként érte, amikor megkeresték azzal, hogy a párja hűtlen hozzá. „Az elején az ember nem hiszi el, nem tudja felfogni, hiszen a szerelméről van szó, és azt hittem, teljes összhangban élünk. Majd
szégyelli, kudarcnak éli meg az egészet, és nem akar róla beszélni. Azon gondolkodik, mit rontott el, miért nem volt elég. (…) Konkrétan darabokra hullott az életem” – mesélte.

Gubik Petra

Gubik Petrának rá kellett döbbennie: másfél évig hamis kapcsolatban élt táncos kedvesével – Fotó: MTI / Kovács Attila

Elmondása szerint a Sztárban Sztár kapcsán elég sok interjút adott, és volt egy podcast, amit az egyik lány hallott, és megszólalt a lelkiismerete. „Azt mondta, nem csinálja ezt tovább, megkeresett, és felvállalta, hogy partner volt a hűtlenségben. (…) Szinte sokkoltak a szavai. (…) Ha ő nem szól, talán ma sem tudok az egészről. (…) Kiderült, hogy nem egy alkalomról beszélünk. Minél inkább a dolgok mélyére ástam, úgy derült ki számomra egyre több és több eset, ő pedig a tagadásba, a hazugságokba menekült” – árulta el Gubik Petra, aki szakembertől kért segítséget, hogy fel tudja dolgozni a csalódást.

„Ez a kapcsolat véget ért. Minden vég egy új kezdet. Nagy tanítás volt ez, igyekszem helyre tenni magamban” – zárta a magánéleti vallomását.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top