nlc.hu
Sztárok

Gubik Petra élvezi a tévézést

Gubik Petra a Sztárban Sztárról: „Vettem a bátorságot és kikacsintottam a saját kis világomból”

Szerinte ez jó eszköz, hogy nagyobb közönséget érjen el.

A Sztárban Sztár vasárnapi adásában a bent maradt hat versenyző az elődöntőbe jutásért fog megküzdeni. Gubik Petra eddig a színházban mozgott a leginkább otthonosan, most mégis nagyszerűen veszi az újabb akadályokat, melyek során különböző sztárok bőrébe kell bújnia. 

Gubik Petra

Gubik Petra (Fotó: Schumy Csaba)

A színésznő a Mokkában elmondta, ő abban hisz, hogy folyamatosan elemzi a teljesítményét. 

Mindig kiértékelem otthon, hogy mit sikerült összehoznom, mert vasárnap este a stúdióban van egy olyan fokozott adrenalintöltet az emberben, amikor nem emlékszik arra a két és fél percre. Nagyon fontos tudnia egy művésznek, hogy mit produkált. A legnagyobb kontroll, ha visszanézed magad – magyarázta Petra, aki arról is ejtett pár szót, miért vállalta el a műsorban való szereplést. – Vettem a bátorságot és kikacsintottam a saját kis világomból. Nagyon érdekes és sokszínű, új impulzus. Ez egy nagyon nagy felület, ahol az emberek megkapják kéretlenül, amit csinálunk. Jön a jó, a dicséret, de érkezik olyan is, hogy nem tudsz mindenkinek megfelelni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top