nlc.hu
Aktuális

VV Ákos szerint ő lehet a ValóVilág11 nyertese

„Nincs olyan rossz tulajdonsága, amit kivetítene másokra” – ex-villalakók latolgatták, ki lehet a VV11 győztese

Mind a három volt villalakó másra tippel.

VV Ákos, VV Dani és VV Márió voltak a Reggeli vendégei, ahol arról meséltek, milyen az élet a ValóVilág után. Dani elmondta, két hétbe telt, mire feldolgozta, hogy kiesett, Ákos egyből elfogadta, hogy számára véget ért a játék, Márió pedig még küzd az elfogadással. 

VV Ákos, VV Dani és VV Márió

VV Ákos, VV Dani és VV Márió

A fiúk arról is nyilatkoztak, kinek szurkolnak és kit tartanak esélyesnek, hogy megnyerje a ValóVilág 11. évadát. Dani VV Melinának szurkol, de VV Renit tartja esélyesnek, Márió VV Ricónak és VV Lisszának szurkol, és utóbbit, a kedvesét tartja esélyesnek. Ákos viszont hosszasan kifejtette, szerinte miért VV Kriszti fogja megnyerni a 36 milliós fődíjat. 

A Krisztit én elég jól megismertem a villalét alatt, és a Krisztinek nincs olyan fajta rossz tulajdonsága, amit kivetítene mások felé. Azt veszem észre, mindenkinek voltak olyan fajta konfliktusai, ahol másokat ledegradált valamilyen módon. Krisztit mondanám az egyetlen olyan személynek, aki nem degradált le másokat” – magyarázta Ákos, aki úgy véli, végig nagyon jól átlátta, mi zajlik a villában. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top