nlc.hu
Aktuális

VV Rico először megy párbajozni

ValóVilág11: megtörtént az évad utolsó kiválasztása

Még örült is a zöldkendőnek.

Hétfő este megtörtént a ValóVilág11 utolsó kiválasztása. VV Melina VV Krisztire tette a jelét és fordítva is, VV Reni VV Ricora, Rico pedig Renire, így mindenki kapott egy jelet, VV Lisszát kivéve, akinek meg kellett hoznia a végső döntést

VV Reni és VV Rico

VV Reni és VV Rico

A jelemet egy olyan emberre fogom tenni, akivel volt jó, volt rossz itt bent a viszonyom. Viszont most semleges és nagyon sokszor bántott meg ebben a játékban. Nagyon érdekelne engem, hogy olyan erős-e, mint amilyen erősnek mi azt gondoljuk. Szóval Ricokám, ezt most rád teszem – mondta Lissza, a férfi pedig úgy tűnt, még örült is a döntésnek és miközben kezére kötötték a kendőt, intézett pár mondatot a nézőkhöz. – Én szeretnék szólni mindenkihez! Nézők, most mutassuk meg, hogy mire vagyunk képesek, és már bombázzátok a szavazatokat! Nyerje meg egy férfi ezt az ideit! Úgyhogy lőjetek ezerrel, ölelés mindenkinek, találkozunk a stúdióban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top