nlc.hu
Aktuális

Senki nem tudta, hogy Lilla terhes, megölte a kisbabáját

Megszólalt a 21 éves férfi, akinek a 15 éves barátnője megölte a kisbabájukat

Senki sem vette észre, hogy a lány terhes, a kisbabája pénteken jött világra.
üres kiságy

Lilla a szülei és a 21 éves barátja elől is eltitkolta, hogy terhes. Amikor a kisbabája világra jött, papírdarabokat tömött a szájába és átdobta a szomszéd kertjébe. 

Az újszülött kislány feltételezett apukája, a 21 éves Dani megtörten nyilatkozott a Borsnak. Kapcsolatukat extrákkal fűszerezett barátságként definiálta, amiért a lány szülei nem lelkesedtek: – Egyszer összetűzésbe kerültem az apjával, és közölte, ismeri a fiatalokat, nem szeretne a lánya mellett látni. Később megbékélt velem – mesélte a lapnak Dani, aki az utóbbi időben külföldön dolgozott, és csak a szörnyű hír hallatán utazott haza.

– A rendőrök kétszer is kihallgattak. Nem tudtam, hogy Lilla gyermeket vár tőlem. Ha elmondta volna, igyekeztem volna megnyugtatni és mindenben támogatni. A tragédia óta nem tudtam vele beszélni, pedig lenne mit mondanom neki. Semmiképpen sem az a megoldás, amit tett – fejtette ki álláspontját a csecsemőgyilkosságról Dani.

Az ügyészség indítványozta a lány letartóztatását, egyelőre azonban csak a bűnügyi felügyeletét rendelték el. Otthonából csak az iskolába járhat be.

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top