nlc.hu
Aktuális

László Attila akkor és most

László Attila, a Csillag születik egykori győztese: „Hirtelen felkaptak, aztán lecsengett az egész”

Gyerekként nyerte meg a tehetségkutatót, aztán hosszú évekre eltűnt.

László Attila 14 éves volt, amikor megnyerte a Csillag születik című műsort. A tehetségkutatónak köszönhetően jó ideig állt az érdeklődés középpontjában, ám az elmúlt években nagy csend volt az erdélyi magyar énekes körül. Egy ideje azonban újra aktív a közösségi médiában és sokat hívják a határon túlra is fellépni. Arról, hogy mi történt vele az elmúlt években és jelenleg mivel foglalkozik, László Attila a Palikék Világa by Manna Hová tűnt? című műsorában mesélt – írja a Blikk.

László Attila akkor …

László Attila,

2011-ben 14 évesen nyerte meg a tehetségkutatót László Attila – Fotó: Sajtóklub

… és most

László Attila

A 26 éves László Attila életében a zene azóta is központi szerepet játszik – Forrás: Hová tűnt / Palikék világa by Manna – videó

Elárulta, továbbra is a zenével foglalkozik. “Ennyi idő után is jó, hogy ebben lehetek, akkor is, ha annyira nem hallanak rólam“- árulta el. Mint mondja, a Csillag születik után “hirtelen felkapták, aztán lecsengett az egész, nagyon sokáig”.

Volt egy időszak, amikor azt hittem, hogy ez ennyi volt, megyek vissza Kézdivásárhelyre” – vallotta be László Attila, aki végül a szülei bátorítására vágott bele újra a zenélésbe. Az online térben kezdett el feldolgozásokat csinálni 2016-ban, és azóta újra sokan megtalálják. Azt pedig nem bánja, hogy kimaradt a bulvármédiából az elmúlt időszakban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top