nlc.hu
Aktuális

Munkát keres Jeles András

A Facebookon keres munkát a Kossuth-díjas rendező, betonozást is vállalna a 77 éves Jeles András

Az Oscar-díjas Nemes Jeles László édesapja állítja, mellőzik a szakmában.

A Facebook-oldalán keres munkát Jeles András. A színház- és filmipari mellett akár fizikai munkát is vállalna a Kossuth- és Balázs Béla-díjas rendező, forgatókönyvíró – írja a hvg.hu.

Jeles András

Jeles András a Júlia kisasszony című színdarab próbáján a debreceni Csokonai Nemzeti Színház Víg Kamaraszínházában 2018. október 10-én – MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

MUNKÁT VÁLLALOK! (A filmiparban bármilyen fizikai munkát – statisztálást is -, színházaknál úgyszintén, továbbá gépkocsi vezetést, építőiparban rakodást, betonozást. Kérlek- benneteket ismerősök, barátok, ha tudtok ilyenről, értesítsetek.)” – olvasható a posztjában.

Az Oscar-díjas Nemes Jeles László 77 éves édesapja azt nyilatkozta a portálnak, hogy a színházi és a filmes szakmában másokhoz hasonlóan őt is mellőzik. Elmondása szerint évek óta nincsenek lehetőségei, mert “talonba tették”, a szakmában pedig nincs annyi pénz, hogy függetlenként lehetőséget kapjon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top